avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune art215 1,4,5 si art33cp
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune art215 1,4,5 si art33cp

Buna ziua.
Am avut un proces la tribunal unde mi s-a dat o condamnare de 3 ani cu suspendare. Nu am facut eu apel ci parchetul si la curtea de apel am luat o condamnare de 3 ani si sase luni cu executare.
Ce sanse credeti ca am la ICCJ ? Precizez ca prejudiciul initial era de 262000 ron iar acum este de43000 ron
.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:32, 2 Ianuarie 2011
Nu avem de unde sa stim...Nu cunoastem ce contine plangerea,ce probatoriu a fost administrat in cauza.Este adevarat ca acest cuantum al prejudiciului este important pentru condamnare,dar....
Niciun jurist responsabil nu poate"pronostica" sansele dvs in fata ICCJ fara a cunoaste actele si lucrarile dosarului,dar mai ales probatoriul administrat in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal-recurs adylaur adylaur Va rog sa ma ajutati! AM dosar penal din 13.09.2008 intocmit pentru ca am produs un accident de circulatie in urma caruia au fost avariate 3 autovehicule. La ... (vezi toată discuția)
Proces pierdut pt neplata pensiei alimentare. e posibil asa ceva?? Cocollino Cocollino Sunt divortata de 6 ani si fostul meu sot nu a platit niciodata pensia alimentara. Acum 3 ani i-am facut plangere penala la politie . Ancheta a durat enorm de ... (vezi toată discuția)
Dosar propunere arestare disparut ! mjion mjion Buna ziua ! Va rog, am si eu o intrebare la urmatoarea speta, care nu am primit raspuns pana in prezent : Parchetul a depus la Tribunal dosarul de UP, prin ... (vezi toată discuția)