avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal-recurs
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal-recurs

Va rog sa ma ajutati! AM dosar penal din 13.09.2008 intocmit pentru ca am produs un accident de circulatie in urma caruia au fost avariate 3 autovehicule. La analizele de sange care mi s-au facut la interval de 1 ora mi-a iesit 1,65 respectiv 1,55g la mie alcool pur in sange, mantionez ca prima analiza la sange mi s-a facut dupa 25 min de la producerea accidentului. Am cerut un calcul retroactiv al alcolemiei avand ca rezultat 0,70 g la mie alcool pur in sange, la momentul producerii accidentului. La primul proces am fost achitat, procuratura a facut apel la tribunal in data de 12.05.2010, unde judecatorii mi-au dat 10 luni cu suspendare, eu am facut recurs la Curtea de apel Iasi, in acest moment astept citatie pentru a ma prezenta la Curtea de apel Iasi. VA ROG SA-MI SPUNETI CE SANSE AM SA CASTIG PROCESUL LA CURTEA DE APEL! MULTUMESC ANTICIPAT#-o
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 15:17, 28 Mai 2010
Cred ca cel mai bine este sa va angajati un avocat, care dupa ce va studia in amanunt dosarul va va putea spune care poate fi soarta dosarului.
Cu stima, Av. Tonica Daniela
Este foarte greu de data un "pronostic" -si cred ca acest lucru este valabil pentru toti profesionistii- necunoscand actele si lucrarile dosarului,dar mai ales motivele de recurs invocate de Parchet.
Cu 1,65 respectiv 1,55 gr.la mie alcool in sange dvs. ati fost achitat la judecatorie?????X-(
Imi vine sa ma dau cu capul de pereti in ce tara traim.#-o
Ce se intampla daca urmare avarierii celor 3 autovehicule murea cineva?
daca!!!!!!!!!!!!!!!!!! dar justitia nu se bazeaza pe anumite presupuneri. Din pacate criminalii adevarati sunt liberi. Eu prin meseria mea am salvat cel putin 15 vieti. cu respect.
Din nefericire pentru dvs,faptele bune comise inainte,de altfel,de toata lauda, nu au si nu vor avea legatura cu stabilirea unei eventuale culpe pentru care veti raspunde sau nu,cum va dispune instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost prins conducand autoturismul sub influenta alcoolului - posibile consecinte? kriztyy kriztyy buna ziua avea nevoie de niste informatii:am fost oprit in trafic in data de 26 11 2011 de catre politia rutiera pentru un control de rutina ,,am fost ... (vezi toată discuția)
Conducerea unui autoturism sub influenta bauturilor alcoolice ContSters376185 ContSters376185 pot obtine amanarea pedepsei daca la recoltarea probelor biologice am avut 1,65 si 1,55 ,accidentul s-a soldat fara victime doar cu pagube materiale ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie lazarv lazarv am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu pagube materiale. Am avut alcoolemia de 0.44 in aerul expirat, s-a inceput deschiderea dosarului penal si ... (vezi toată discuția)