avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Activitate Kid66

Activitate Kid66

Multumesc mult mult...
conform Legii 188/1999 art . 65 3 si art 70 , functionarii publici pot promova rapid in anumite conditii si una din conditii este ca sa fi urmat cel putin o forma de perfectionare profesionala in ultimul an ; va rog sa-mi spuneti in ce consta aceasta perfectionare ? Este vorba despre cursurile astea la care sunt trimisi functionarii publici sau fiecare pe cont propriu . Si poate fi un curs de o luna sau se intelege altceva... multumesc
Bunicii care au in plasament un copil de 14 ani , si-au facut resedinta in Germania, copilul urmeaza acolo scoala .. mai au dreptul bunicii la plasament ?? in conditiile in care Legea spune ca trebuie sa aibe domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei ?? sa nu mai spunem ca copilul trebuie monitorizat permanent pe teritoriul tarii noastre....
Am studii juridice si sunt functionar public .... pot indeplini functia de auditor intern la o institutie publica ? si ce curs trebuie sa fac ? multumesc
Am nascut in 05.08.2014 , la data nasterii copilului nu mai aveam servici pentruca mi-a expirat contractul de munca cu o luna inainte de a naste , ultima luna de concediu prenatal fiind preluata de casa de sanatate . in 5 iulie se suspenda icc-ul meu ultima luna fiind a tatalui dar nu solicitam . Eu acum in ce conditii as putea beneficia de stimulent pana la 3 ani pentruca nu am servici unde sa ma intorc. Dar daca m-as angaja acum , inainte de a implini copilul 2 ani as mai beneficia de stimulent pana la 3 ani, ?? sau trebuia sa fiu angajata deja in 5 iunie 2016 , adica cu 60 de zile inainte de a implini copilul 2 ani dupa legea veche ?? Pentru ca e aiurea.... legea se aplica de la 01.07.2016 , pentru 5 zile eu pierd 1 an de stimulent....