Buna ziua,am avut proces cu societatea la care am lucrat si au facut recurs.Care este procedura pe care trebuie sa o urmez eu?Ce acte trebuie sa depun?Trebuie sa depun o intampinare?In ce consta acesta?
Societatea la care lucrez are mai multe filiale in diverse localitati.Executorul trebuie sa fie din localitatea unde societatea are sediul central?Sau din orasul unde domiciliez?
Data post: Miercuri, 12 Ianuarie 2011, 10:11
Hotararile date de prima instanta in materie de conflicte de munca sunt executaorii.
Chiar daca se va face recurs, angajatorul este obligat sa puna in aplicare hotararea data de Tribunalul muncii, privind reintegrarea dvs. in servici si plata drepturilor salariale restante.
Daca ati castigat la fond, nu cred ca vor fi probleme la recurs, depinde de speta.
Deocamdata formulati cerere de punere in executare a primei hotarari.
In legatura cu raspuns dvs ,avocata care m-a reperezentat mi-a spus ca trebuie sa astept ca hotararea sa fie definitiva si sa astept sa faca societatea recurs,abia apoi sa fac cererea de punere in excecutare...multumesc!
Avocata care m-a reprezentat mi-a spus ca trebuie sa astept 10 zile calendaristice pentru a vedea daca se face recurs si abia apoi pot face cerere de punere in executare a primei hotarari deoarece nu este definitiva.Aceasta cerere pate fi facuta si acum inainte ca hotararea primei instante sa fie definitiva?O zi buna!
Buna ziua,am si o intrebare ...am avut un proces cu societatea la care lucrez si am castigat(contestatie decizie de concediere).Daca societatea va face recurs in cat timp se judeca recursul aproximativ?Banuiesc ca interesul societatii este sa lungeasaca cat mai mult pentru a ma face sa renunt!Exista sanse mari sa pierd la recurs daca in prima instanta am castigat?Cat timp va dura pana se judeca recursul?O zi buna!
Buna ziua,am fost in litigiu cu societatea la care lucrez si am castigat ...la mine hotararea a ajuns pe 28.12.2010 la ei a ajuns pe 04.01.2011.Care este ultima zi in care societatea poate face recurs?
Buna ziua,as dori sa va adresez o intrebare.Am avut un proces cu societatea la care lucrez deoarece m-au concediat disciplinar si am castigat procesul.Hotararea mi-a ajuns la domiciliu,intrebarea mea este cat timp trebuie sa astept sa fac recurs?10 zile lucratoare sau 10 zile calendaristice?Mentionez ca hotararea a fost expediata pe data de 27.10.2010 si a ajuns la mine pe data de 28.12.2010.Care este ultima zi in care societatea poate face recurs?O zi buna!