avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Activitate ionut4star

Activitate ionut4star

Răspuns la discuția Pot trimite bani sau pachet ?
Multumesc
Răspuns la discuția Pot trimite bani sau pachet ?
Ce date trebuie sa stiu pt a putea trimite ...???
Pot trimite bani sau pachet cuiva ce se afla in penitenciar in arest preventiv...tin sa precizez...tinand cont ca se afla tocmai la Bacau si eu sunt din Buc...??
Daca da cum, prin ce metode, ce anume am nevoie pt asta.
Multumesc
Mama este pensionara si este arestata preventiv..am fost cu un notar la ea in arest si am facut o procura ca ma imputerniceste sa pot ridica eu pensia...am intrat pe site-ul casei de pensiiam vazut formularul de cerere de pensie din urma iar jos zice ceva de genu "declar pe proprie raspundere ca nu am fost privata de libertate" daca acum sunt eu imputernicit adica ca si cum ar fie ea am dreptul sa semnez in numele ei ca si cum ar fi ea... pe ce nume completez cererea?

Va rog un sfat ceva o indrumare
Va multumesc
Răspuns la discuția Pensie persoana arestata
omor
Cum se procedeaza ca sa obtii o procura pt a putea ridica pensia mamei daca aceasta de afla in arest preventiv???Cat se poate retine din pensie daca tribunalul decide ca ai de platit despagubiri morale cat la suta are dreptul sa opreasca din pensie??/
Va Multumesc
Răspuns la discuția despre pensie
Am inteles insa intrebarea mea viza daca mai ai revine dreptul la pensie pt ca persoana arestata avea pensie deja acum ma intreb ce se va intampla cu ea o poate ridica familia ori se poate face un card si sa se foloseasca de pensie in penintenciar??
Discuție despre pensie
Ce se intampla cu pensia cuiva daca este arestat si trebuie sa ispaseasca o pedeapsa?Daca o mai ia poate face cerere din penitenciar sa i se transfere pe un card?