Salut,
sunt angajat ca operator control nedistructiv si am salariu conform CCM de operator control nedistructiv, dar lucrez de 4 ani pe functie de tehnician calitate, functie platita cu un salariu cu minim 600 lei fata de al meu. Pot avea castig de cauza in cazul in care voi chema in instanta firma cerandu-i sa-mi acorde salariu functiei prestate si eventual sa cer si diferenta din urma?
Precizez ca nu sunt singurul in cazul acesta si as avea nevoie de un raspuns din partea unui sfat inainte sa merg la un avocat.
Va multumesc!
Fratele meu a facut un accident de masina,lovind o persoana pe trecerea de pietoni. Dupa peste 1 an s-a solutionat cazul si a primit pedeapsa 3 luni cu suspendare si anularea permisului. Aceasta pedeapsa se prescrie?
Eu am citit undeva...cred ca pe acest site ca firma de brokeraj ca sa fie acreditata trebuie sa fi insumat in ultimul an peste 1 mil de asigurari ...sau ceva de genul
Gresesc?
Sunt reprezentant al salariatilor la o firma de 120 de angajati cu paza proprie. Cei 4 paznici primesc spor de noapte insa nu si de ore suplimentare avand in vedere ca depasesc media de 170 de ore pe luna in special cand unul e in concediu. Legal ar trebui sa primeasca acest spor? Mi s-a spus ca sunt forfetari. Va multumesc
Sunt reprezentant al salariatilor la o firma de 120 de angajati cu paza proprie. Cei 4 paznici primesc spor de noapte insa nu si de ore suplimentare avand in vedere ca depasesc media de 170 de ore pe luna in special cand unul e in concediu. Legal ar trebui sa primeasca acest spor? Mi s-a spus ca sunt forfetari. Va multumesc
Daca de la sfarsitul lunii iunie voi primi cartea de munca,cei care se vor angaja dupa aceaasta data,ce act va avea ca dovada ca e angajat? ...banuiesc ca nu doar o adeverinta de salariat
Stiu ca am vazut undeva,dar recunosc ca nu sunt sigur,de aceea va rog sa ma ajutati...i se poate imputa unui stungar,de exemplu, de catre societatea la care lucreaza contravaloarea unui piese sau mai multe daca acesta nu a realizat-o conform specificatiilor?...sau numai pt o fapta premeditata se poate imputa?
La firma unde lucrez ( o firma cu profil mecanic...) se anunta ca se vor monta camere de filmat chiar si la posturile de lucru datorita unor furturi din societate. Sunt de acord cu controlul la poarta si camere de filmat in afara locului de munca,nimanui nu-i plac furturile,dar legal au voie sa monteze si la locurile de munca?