avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Imputare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Imputare

Stiu ca am vazut undeva,dar recunosc ca nu sunt sigur,de aceea va rog sa ma ajutati...i se poate imputa unui stungar,de exemplu, de catre societatea la care lucreaza contravaloarea unui piese sau mai multe daca acesta nu a realizat-o conform specificatiilor?...sau numai pt o fapta premeditata se poate imputa?
Cel mai recent răspuns: ContSters161855 , utilizator 23:15, 18 Februarie 2011
se poate... dar de obicei se imputa daca acesta nu este la prima abatere ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retineri salariu anjuna anjuna Buna ziua. Va rog ajutati`ma intr`o problema care mi`a ramas neclara. Este vorba de retinerile din salariu. Am cautat ...si am inteles ca decizia de imputare ... (vezi toată discuția)
Munca la domiciliu Danielabiris77@yahoo.com Danielabiris77@yahoo.com O societate care are un angajat care desfasoara activitatea la domiciliu conform CIM , cum tine in practica evidenta orelor lucrate cu precizarea orei de ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru magazin piese auto cu vânzare online? Rusu88.rusu88@gmail.com Rusu88.rusu88@gmail.com Buna seara . Pentru un magazin piese auto cu vânzări online ni s a recomandat codul Caen 4791 . Din ce am văzut la codul 4791 este specificat ca este ... (vezi toată discuția)