avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate buterflies

Activitate buterflies

Multumesc pentru raspuns. am facut petitie la Av Poporului, am primit chiar si nr de inregistrare :) Zambesc pentru ca usor sunt sceptic de vreun ecou al petitiei mele insa am simtit nevoia sa iau atitudine, sa ma exprim si sa apar drepturile copilului. Mi-a placut abordarea dvs legata de diplomatie. Cand ma uit in spatiul public, oamenii si-au scos doar coltii, de unde diplomatie? Si mi-ar mai placea ca dupa ce se termina greva aceasta in centrul caruia este dascalul, sa vad si o greva a dascalilor care sa aiba in centru elevul, sa faca greva pentru modernizarea invatamantului. Abia atunci as vedea ca au acea grija si dragoste fata de copii, precum pretind in spatiul public dar si fata de meseria pe care acum mult o protejeaza. Toate cele bune!
nu vrem sa spargem greva .. sustin demersul dar nu sunt de acord cu metoda. asa cum in san atate se asigura actul medical in urgente, cred ca ar putea fi tratat in paralel, regim de urgenta si examenele ca sa nu blocam procesul de educatie al copilului, sa nu sabotam un drept. Cat de fezabila este propunerea?
Dreptul copilului la educatie de catre cine este aparat? Poate Avocatul Poporului sa se autosesizeze in acest context de greva al dascalilor si sabotarea examenelor?
Este vreo modalitate pentru a face actiunea dare in folosinta locuinta si apoi intabulare pentru o constructie din 2001? Este vreo lege care prevede acest lucru, fara a mai trece prin Primarie? Multumesc
Multumesc. Va doresc o zi minunata!
Buna ziua tuturor. Va rog sa ma ajutati cu o opinie fata de urmatoarea speta- am contractat vacanta pentru un grup de 53 pers / 3 nopti / in Romania, pentru perioada 30 martie - 2 aprilie 2020, cazare+transport inclus si la care am achitat un avans. Datorita starii de urgenta din acea perioada , iar ulterior datorita starii de alerta - nu s-a mai putut efectua aceasta excursie. Avem o baza legala , alta decat termenii din contract , de a primi avansul integral inapoi, fara penalizari ? Va multumesc .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si pentru ca nu este înregistrată ca fiind instituție financiar bancara în registrul din RO, este doar un fintech.
Răspuns la discuția termen raspuns la o reclamatie
Multumesc.
Buna ziua. Am depus o sesizare UCFIN Unicredit. in 16 mai 2020, pe email. Acestia mi-au preluat sesizarea in 9 iunie 2020 cu mentiunea "Sesizarea Dvs este in analiza noastra. Vom reveni cu un raspuns in termenul legal de maximum 35 de zile lucratoare de la data inregistrarii sesizarii" . Va rog sa ma ajutati cu un raspuns aici, care e baza legala de 35 zile lucratoare ? Mi se pare exagerat si cu dorinta de descurajare la a mai astepta un raspuns. Multumesc
Buna ziua. In cazul fuziunii prin absorbtie, conform legii 67/2016,angajatii societatii cedente sunt preluati de catre societatea cesionara cu toate drepturile si obligatiile existente. Întrebarea mea este ce se intampla in cazul in care in noua societate formata nu este pozitie cu aceleasi atributii ca si in acest moment de dinainte de fuziune? Inainte de producerea fuziunii mi s-a facut o propunere de schimbare pozitie dar mult mai jos salarial si ca atributii fata de ceea ce am acum. Ce se intampla daca refuz si care sunt repercursiunile? Care este responsabilitatea societatii cesionare fata de aceste situatii in care nu mai sunt pozitii similare pentru angajatii preluati?
Multumesc