Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu o speta!
Lucrez la o institutie a statului care urmeaza sa se comaseze cu alt serviciu de la data de 01,06,2024.
Serviciul nostru isi schimba doar denumirea, iar celalalt serviciu va fuziona cu noi trecand pe datele noastre de identificare.
Trebuie sa facem actele aditionale de modificare a preambulului in contractele incheiate de noi.
Intrebarile mele sunt: cu ce data si date de identificare trebuie sa fac actele aditionale? (le fac cu data de 29-30,05,2024, cu datele de acum sau cu data de 01,06,2024 si noile date de identificare?)
Cu ce data si date de identificare trebuie sa faca actele aditionale serviciul pe care il "absorbim"noi?
Astept cu nerabdare un raspuns in acest sens!
Buna ziua.
In cazul in care o angajatorul (institutie a statului) isi schimba denumirea, ce acte trebuie sa fac eu ca si consilier juridic, in ceea ce priveste contractele incheiate cu diferiti clienti?
Dar in ceea ce priveste angajatii?
Multumesc!
Buna seara.
Sa trec direct la subiect.
Vreau sa ma inscriu la scoala de grefieri, dar nu reusesc sa obtin info necesare.
Am vazut discutia dvs si ma gandeam ca ,poate-poate, ma ajutati cumva.
Buna ziua.
De vreun an si ceva incerc sa aflu cat mai multe info despre scoala de grefieri, dar mereu ajung la un dead end.
Sunt din Sibiu, am terminat facultatea de drept din 2008 si vreau sa ma inscriu la scoala de grefieri!!
Ceva info am reusit sa gasesc pe sng.ro dar nimeni nu zice cum trebuie sa o procedezi. Am fost la tribunalul din Sb si doamna de la biroul grefierului sef(parca asa scria pe usa!) mi-a zis ca nu stie nimic de asa ceva, sa ma interesez la Bucuresti #-o din nou, capat de drum!
vreau si eu sa stiu cum trebuie sa procedez ca sa ma inscriu la cursuri!!!
Ma poate ajuta cineva? Anybody? :(
Va rog!
Astept un raspuns pe mail-ul meu delia_grovu@yahoo.com.