am revenit din concediu de maternitate in 28.01.2011 si asi dori sa stiu daca am dreptul la concediu de odihna , eu imi doresc sa il iau in iulie 2011 , am dreptul la tot concediul de odihna .
buna ziua ,am si eu o intrebare: lucrez intr-o institutie publica si pe data de 15.04. mi-a fost incredintata cheia de la biroul unde se trimit si se ia faxuri ( este birou de contabilitate) , doamna ramanand in CO , specificand sa nu stie de conducatorul in momentul in care intreaba de aceasta , in 18.04. a fost facuta o adresa dar nu a specificat nimeni din institutie ca trebuie trimisa pe fax , doar seful m-a intrebat de cheie ,iar eu in momentul acela i-am spus ca o am este la mine , iar dansul a spus ca aceasta este abatere si mi-a cerut o nota explicativa doar verbal .
Va intreb daca aceasta este o abatere si daca pentru o cheie trebuie sa dau nota explicativa .eu o am facuta ,dar imi este frica sa o dau deoarece nu a specificat in scris sa fac nota ci doar verbal si nu vreau sa se interpreteze.
Daca o cere in scris sa o dau ,dar sa nu se interpreteze si sa ma aiba la mana.
VA ROG RASPUNS URGENT.
MULTUMESC ANTICIPAT.
Intr-o institutie publica peroanele care sunt angajate pe baza de contract individual de munca si se afla in concediu de crstere a copilului pot fi date afara dupa cele 6 luni ?Pe ce motive pot fi date afara?multumesc pentru raspuns.