avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INTOARCEREA LA LOCUL DE MUNCA DUPA CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INTOARCEREA LA LOCUL DE MUNCA DUPA CIC

Intr-o institutie publica peroanele care sunt angajate pe baza de contract individual de munca si se afla in concediu de crstere a copilului pot fi date afara dupa cele 6 luni ?Pe ce motive pot fi date afara?multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 10:56, 20 Iulie 2012
desfiintare post,necorespundere profesionala, etc.
Pot fi concediate pentru orice motiv , dupa expirarea termenului de 6 luni de la data revenirii din CCC.
CE ACTE SUNT NECESARE,unde trebuie depuse si cu cat timp inainte pentru revenirea din CIC?Copilul implineste 2 ani in 10 octombrie si eu vreau sa ma intorc la scoala(sunt profesor) in 10 septembrie.
Se depune la angajator doar o cerere de reluare a activitatii ... cererea se poate depune si cu o zi inainte de terminarea CCC, intrucat legea nu prevede niciun asemenea termen.
mULTUMESC.Eu vreau sa ma intorc la serviciu cu exact o luna ininte de a implini copilul 2 ani, adica 10 septembrie.Poate angajatorul sa nu fie de acord cu data, si sa conditioneze , de exemplu, inceputul lunii,1 septembrie?Exista baza legala care sa-i permita acest lucru?

Alte discuții în legătură

Obligatia de a te reangaja dupa concediul de ingrijire copil 2 ani IULIA I IULIA I Buna ziua, am si eu o nelamurire. E obligat patronul sa te primeasca la servici dupa efectuarea concediului de ingrijire copil pana la varsta de 2 ani, conform ... (vezi toată discuția)
Loc de munca aqua80 aqua80 Pe data de 10 iunie ac baiatul meu face 2 ani.La firma unde lucrez se fac restructurari incepute in dec 2010 continuand si in martie ac.Se schimba inclusiv ... (vezi toată discuția)
Pot fi concediat dupa ce revin din ccc? david10 david10 Buna ziua, Doresc sa va adresez o intrebare: pot fi concediat in momentul in care ma intorc la munca dupa revenirea din CIC? Va descriu un pic situatia: ... (vezi toată discuția)