avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Activitate iulicabz

Activitate iulicabz

daca am actiuni la o firma, poate actionarul majoritar care detine 95% din actiuni ,sa imi cumpere actiunile fara ca eu sa fiu macar consultat.Multumesc.
daca lansez acum o campanie pe baza de fluturasi in care indemn oamenii sa adere la partidul meu, incalc legile
am fost la AJOFM Buzau si mi-au spus acelasi lucru care mi la-ti spus si dumneavoastra numai ca nu pot sa ma incadrez in cele 60 de zile deoarecea echivalarea dureaza 45 zile lucratoare
Va rog sa-mi comunicati dac baiatul meu care a terminat facultatea in Anglia, beneficiaza de indemnizatie de somaj in Romania si daca da atunci la depunerea dosarului de somaj poate folosi diploma obtinuta in Anglia sau daca aceasta diploma trebuie echivalata de ministerul educatiei din romania, fapt care dureaza aproape 45 de zile lucratoare ceace duce la expirarea celor 60 de zile necesare inregistrarii dosarului la AJOFM buzau.Multumesc
Răspuns la discuția domiciliu
Multumesc frumos pentru explicatii, totusi pentru a intelege exact, din ce spuneti dumneavoastra, eu nu ma pot folosi in instanta de acest termen ," domiciliu in localitate" , pentru comuna unde am resedinta . Asa este ?.
Discuție domiciliu
In legea invatamantului si metodologia de aplicare se foloseste pentru transferul cadrelor didactice dintr-o localiate in alta notiunea de "domiciliu in localiate" .Daca eu am domiciliu stabil intr-un oras si am viza de resedinta intr-o comuna vecina cu orasul, se poate folosi notiunea de" domiciliu in localiate" pentru acea comuna.
Multumesc
Contributia la asigurarile sociale de sanatate este inclusa in punctul de pensie sau se adauga la cuantumul pensiei