Buna ziua! In cazul unui angajat caruia i s-a solicitat actualizarea datelor personale (avea CI-ul expirat) si acesta nu a raspuns solicitarii, in cat timp se poate considera nul CIM-ul incheiat cu acesta? Cum trebuie procedat pe aceasta speta ? Multumesc
Buna ziua,
Un angajat aflat in telemunca , lucreaza pe PC-ul pus la dispozitie de catre angajator. De cateva saptamani nu mai este de gasit, a fost contactat prin toate mijloacele . Cum putem recupera PC-ul dat in utilizare ?
Va multumim,
Buna ziua! Daca s-a constatat ca angajatorul meu nu a primit carnetul de munca dat la scanare la CNPAS, cum se poate el recupera? In plus , constat ca nici nu se vede scanarea acestuia pe portalul CNPAS. Multumesc!
stimate domn, legea care guverneaza statutul persoanei cu handicap este L448/2006. daca tatal dvs va putea exercita activitatea la care va referiti nu exista impedimente in a fi salariat chiar si cu caest handicap. in aceeasi lege veti gasi precizat ca societatile care nu au minim 4% din personalul angajat persoane cu handicap platesc mai mult la fondul pt persone cu handicap. eu am un handicap cu gr accentuat de invaliditate si cel putin pana acum nu am avut impedimente in a-mi desfasura meseria. singurul dvs impediment ar fi sa i se acorde gr 1 de invaliditate si atunci sa i se intocmeasca dosar de pensionare, din cate stiu pe gr1 nu se acorda si drept de munca. oricum va sfatuiesc sa apelati si la un jurist in materie de dreptul muncii. va doresc numai bine.
va multumesc foarte mult, se poate sa imi furnizati baza legala asa incat sa pot face oficial o cerere catre Presedintele de asociatie si astfel sa nu mai aiba nici un motiv nefondat? precizez ca au dat raspunsuri complet in afara oricarei logici.
Maria
buna ziua, imi poate da cineva procedura prin care se desface casatoria amiabil,fara copii, la starea civila? precizez ca sotii sunt in USA, pot fi reprezentati de un avocat imputernicit?
cu multmiri, Maria