avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Un angajat aflat in telemunca , lucreaza pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Un angajat aflat in telemunca , lucreaza pe PC-ul ...

Buna ziua,
Un angajat aflat in telemunca , lucreaza pe PC-ul pus la dispozitie de catre angajator. De cateva saptamani nu mai este de gasit, a fost contactat prin toate mijloacele . Cum putem recupera PC-ul dat in utilizare ?
Va multumim,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:21, 27 Octombrie 2020
Buna ziua,
Eu zic ca ar trebui sa anuntati politia si il gasesc dumnealor.
I-ati incetat c.i.m. ?
Nu, urmeaza sa facem comisie de disciplina curand
Pana sa anuntati politia , puteti demara cercetarea disciplinara urmand ca la finalul acesteia sa-i comunicati decizia de sanctionare plus instiintarea de predare a bunurilor aflate in custodia lui.
Ultima modificare: Marți, 27 Octombrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere contractului individual de munca Alina Andrei Alina Andrei La 1 ianuarie 2010, tatalui meu i s-a desfacut contractul individual de munca art 61 CM lit. a(indiciplinar). Tatal meu nu a fost instiintat(nu mai spun ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. un angajat cetatean strain (angajat la firma din mai ... ani_burian ani_burian Buna ziua. Un angajat cetatean strain (angajat la firma din mai 2024) saptamana trecuta a fost in concediu de odihna. Pe data de 28.10.2024 nu s-a ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim disciplinar Fodor Ecaterina Fodor Ecaterina Un salariat nu s-a prezentat la lucru (10.09.2012) si nici nu a anuntat administratorul ca nu mai vine la lucru si a plecat in strainatate. Care sunt ... (vezi toată discuția)