avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Un angajat cetatean strain (angajat la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Un angajat cetatean strain (angajat la firma din mai ...

Buna ziua.
Un angajat cetatean strain (angajat la firma din mai 2024) saptamana trecuta a fost in concediu de odihna.
Pe data de 28.10.2024 nu s-a prezentat la serviciu si nici la adresa de domiciliu unde era cazat impreuna cu alti 2 cetateni straini (colegi de munca) nu s-a intors.
Salariatul nu mai poate fii contactat de angajator sau de colegii cetateni straini,
In acesta situatie, ce demersuri trebuie sa faca angajatorul pentru incetarea contractului de munca al salariatului cetateanului strain?
Trebuie sa anuntam la imigrari ? politie?
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:01, 29 Octombrie 2024
1. Il pontati nemotivat.
2. Demarati procedura cercetarii disciplinare.
3. Anuntati IGI cand i-ati incetat c.i.m.
La ce adresa sa ii transmit convocarea la cercetarea disciplinara, daca el nu mai vine unde este cazat?
Este cetatean din SRILANKA.
La cea declarata cand a incheiat c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetarea disciplinara Coltoi Coltoi In data de 19 oct a.c. mi-am anuntat seful ierarhic ca nu ma mai prezint la locul de munca. In aceeasi zi am anuntat si departamentul Resurse Umane de intentia ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara in perioada de preaviz nyusziful nyusziful Buna ziua. 4 salariati - bucatari, au decis toti odata sa vina sa isi prezinte demisiile. Fara sa invoce niciun motiv, si nici faptul ca le-am fi incalcat ... (vezi toată discuția)
Concediere angajat negasit ContSters194995 ContSters194995 Buna ziua, Am urmatoarea problema: m-am inteles cu o angajata sa ii desfacem contrac tul de munca cu 30 septembrie pentruc a va pleca din tara. Ea a fost ... (vezi toată discuția)