avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... desfacerea casatoriei amiabil la starea civila
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

desfacerea casatoriei amiabil la starea civila

buna ziua, imi poate da cineva procedura prin care se desface casatoria amiabil,fara copii, la starea civila? precizez ca sotii sunt in USA, pot fi reprezentati de un avocat imputernicit?
cu multmiri, Maria
sotii pot trimite o procura pentru reprezentare unui avocat din Romania .Procura trebuie sa fie speciala,respectiv sa se mentioneze ca este pentru divort si de asemenea sa se mentioneze numele pe care urmeaza sa-l poarte sotii in viitor .
Av.Ioana Cazacu 0722383181 Bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea in romania a divortului pronuntat in sua Opinca Opinca Buna, prietenul meu este cetatean american si sa casatorit in urma cu 20 ani in Romania cu cetatean roman, locuiesc in SUA. Au divortat acum 2 ani in SUA si el ... (vezi toată discuția)
E posibil un divort in cateva zile? manuela43 manuela43 Va supun atentiei urmatoarea situatie: doi soti cu dubla cetatenie romana-americana au avut casatoria in Romania si au domiciliul in SUA. Vor sa divorteze ... (vezi toată discuția)
Divort burneteflorentina burneteflorentina vreau sa stiu cum pot face in situatia de fata.sunt casatorita de aproximativ 2 ani legal in septembrie dar in total de 5 ani impreuna.vreau sa ... (vezi toată discuția)