avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Activitate Luminita D

Activitate Luminita D

Buna ziua,

Datorita parerilor pro si contra referitoare la Baroul Constitutional-Ilfov, hotararilor solutionate favorabil de catre unele instante judecatoresti dar si perchezitiilor si ridicarilor unor avocati din acest barou,ma aflu in situatia incerta daca acest barou este legal.
Va multumesc.Voi notifica persoana,sper ca voi avea si succes.In caz contrar,intrucat in instanta dureaza mai mult as putea sa incerc o conciliere la un notar in prezenta unui executor judecatoresc?
Da ,sunt persoane care au cunostinta de acest imprumut si care sunt dispuse sa ma sustina in instanta ca si martori.Ideea este ca persoana imprumutata recunoaste imprumutul(verbal),dar ma amana de 2 luni de zile .
alimentare cont
Buna ziua ,

Persoana fizica X a imprumutat persoanei fizice Y o suma de 20000 ron.Banii au fost transferati prin banca de catre X.Cum poate X recupera banii,intrucat Y nu are nici un gand de a restitui suma.Va multumesc
este consilier juridic persoana respectiva
Buna ziua,
O societate din Sibiu ,cu sediul social in Sibiu isi desfasoara activitatea in Constanta neavand punct de lucru declarat,doar un contract de inchiriere.Ma intereseaza daca are vreo raspundere persoana ce intocmeste avize si facturi(acestea avand adresa din Sibiu),dar marfa pleaca faptic din Constanta
Va multumesc
buna ziua,

O persoana a fost incadrata cf Ord 50/1990 cu gradul II-70%.As dori sa stiu de ce nu 100%
Va multumesc
daca ai refuzat o munca ce este stipulata in fisa postului,ti se va desface cim-ul
angajatul a facut sesizarea la itm?sau a fost un control in urma caruia s-a constatat lipsa cim-ului?