avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale desfasurare activitate fara punct de lucru declarat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

desfasurare activitate fara punct de lucru declarat

Buna ziua,
O societate din Sibiu ,cu sediul social in Sibiu isi desfasoara activitatea in Constanta neavand punct de lucru declarat,doar un contract de inchiriere.Ma intereseaza daca are vreo raspundere persoana ce intocmeste avize si facturi(acestea avand adresa din Sibiu),dar marfa pleaca faptic din Constanta
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 12:38, 4 Decembrie 2012
Persoana care intocmeste actele si facturile daca nu este asociat, administrator, precum si orice alta persoana cu functie de raspundere nu pateste nimic.
Ultima modificare: Duminică, 2 Decembrie 2012
ContSters259670, utilizator
este consilier juridic persoana respectiva
Si daca este, ce? Credeti ca consilierul juridic are drepturi peste asociati si administratori? I s-a dat cumva in sarcina infintarea punctului de lucru si nu a facut-o? Atunci raspunde fata de asociati, administratori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate punct lucru in aceeasi localitate ORIONIMPEX ORIONIMPEX Ma intereseaza cum se tine contabilitatea punctului de lucru in aceeasi localitate cu sediul social ,cazul concret este urmatorul.La sediul social functioneaza ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala? ContSters126274 ContSters126274 Societatea (depozit central) la care lucrez,are la randul ei puncte de lucru,unde nu se intocmesc facturi, ci avize.Pentru persoanele care nu doresc ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru ginnyy ginnyy Este necesar ca adresa vanzatorului din factura sa coincida cu locul de livrare al marfurilor? In fapt, factura se intocmeste la sediul societatii (aceasta ... (vezi toată discuția)