avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Activitate kammy30

Activitate kammy30

as dori sa stiu mai exact ce inseamna "autoritate parinteasca exclusiva",mai exact daca pot iesi cu copilul minor din tara fara sa mai am nevoie de tata. va multumesc
Si o ultima intrebare, daca el nu se prezinta se judeca in lipsa? Am o banuiala ca nu mai este in tara...
Asta inseamna ca trebuie sa ma judec cu el sau cum??? Si daca mi se acorda incredintarea el v-a mai plati pensie de intretinere?
Buna ziua,as vrea sa imi raspunda si mie cineva care stie mai bine : am un bietel de 2 ani si nu mai sunt impreuna cu tatal lui,nu am fost casatoriti si nici nu am locuit impreuna. Este recunoscut de tatal lui,dar cum el nu s-a ocupat deloc de copil i-am deschis dosar pt pensie de intretinere. intrebarea mea este : pot iesi cu copilul din tara fara sa am nevoie de aprobarea tatalui ???
Buna ziua. As dori sa stiu,o hotarare judecatoreasca pentru pensie intretinere minor o pot legaliza la orice notar sau la judecatoria de sector? Va multumesc !
Răspuns la discuția pensie de intretinere minor
Va multumesc frumos !
Va rog sa ma credeti ca am facut tot posibilul sa nu se ajunga aici. Plangerea penala unde o pot depune?
Reclamatia la Politie cam stagneaza,au trecut deja 4 luni de zile si nu s-a obtinut nici-un rezultat.Pot merge mai departe la judecatorie?
Nu mai lucreaza unde stiam eu,am primit acasa ca si-a dat demisia,momentan nu stiu unde lucreaza
Buna ziua. Am nevoie de un raspuns urgent va rog. Am hotarare judecatoresca pt tatal copilului de a-mi plati pensia de intretinere,nu a respectat aceasta decizie,dupa 3 luni am fost la politie si am depus plangere impotriva lui. La potitie acesta reclamatie este depusa de 4 luni de zile si nu s-a rezolvat nimic. Ce trebuie sau ce pot face mai departe? Va multumesc