avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... urgent va rog !!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

urgent va rog !!!

Buna ziua. As dori sa stiu,o hotarare judecatoreasca pentru pensie intretinere minor o pot legaliza la orice notar sau la judecatoria de sector? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 20:26, 27 Mai 2011
Numai la judecatoria care a emis acea hotarare.
De ce va trebuie o hotarare de stabilire a pensiei de intretinere legalizata?
Hotararea este executorie de drept, iar daca doriti sa o puneti in executare nu trebuie decat sa faceti cerere ca instanta sa infiinteze poprirea sau sa mergeti cu cererea direct la excutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte trebuiesc trimise angajatorului pentru pensie de intretinere? Dobrin Brasov Dobrin Brasov Buna ziua! As vrea sa stiu ce acte trebuie sa trimit la firma sotului pt. plata pensiei de intretinere minor? si cine ar trebui sa trimita aceste acte : eu ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere minori Lauralina Lauralina Buna seara. As dori sa stiu, ce trebuie sa fac pentru marirea pensiei de intretinere minori. Am divortat in 2012 si de atunci, salariul minim pe economie, ... (vezi toată discuția)
Hotărâre judecătorească legalizată Marina39 Marina39 Bună dimineața! Am o hotărâre judecătorească legalizată in vederea obținerii pensiei de întreținere pentru copil, As dori sa știu cine ar trebui sa ... (vezi toată discuția)