avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... conditii de calatorie cu minor in afara tarii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

conditii de calatorie cu minor in afara tarii

as dori sa stiu mai exact ce inseamna "autoritate parinteasca exclusiva",mai exact daca pot iesi cu copilul minor din tara fara sa mai am nevoie de tata. va multumesc
Daca aveti o hotarare definitiva si irevocabila, prin care minorul va fost incredintat exclusiv, spre crestere si educare dvs., puteti parasi tara. Trebuie totusi sa informati parintele necustodian, in privinta perioadei si locului in care mergeti, pentru ca acesta sa isi poata exercita drepturile de relatii personale cu minorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii iesire din tara cu minor camy29 camy29 daca sunt divortata de sotul meu iar legea mia dat mie copilul pentru ca nu sa prezentat la divort pot iesi cu copilul din tara fara acordul lui? (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu un copil minor felice76 felice76 Buna ziua! As dori sa ma informati cu privire la conditiile care sunt impuse pentru iesirea din tara a unui copil minor.Precizez ca imi este incredintat ... (vezi toată discuția)
Scoatere minor din tara fara acordul tatalui capucino capucino Se poate sa scot din tara un minor fara acordul tatalui, daca sentinta de divort s-a pronuntat in 2009 si minorul mi-a fsot incredintat mie spre crestere si ... (vezi toată discuția)