Dar in baza carui fapt concret respectivul domn de la firma de recuperare a tinut sa ma avertizeze cu privire la "inceperea procedurii de executare silita"?
Cu respect
Dan
Mi-as mai permite o completare cu multumirile anterioare pentru rapiditatea raspunsului. Chiar nu ma asteptam sa imi raspundeti atit de repede. Cind vor inceta presiunile vis a vis de titularul creditului respectiv cind se va trece la girant?
Cu acelasi respect
Dan
Buna ziua, cu respect va rog sa ma ajutati cu un raspuns:
Am contractat un credit (de nevoi personale) in urma cu 3 sau 4 ani si din decembrie 2011 nu am mai platit rate. Am ramas fara loc de munca, acesta fiind motivul pentru care ma aflu si in continuare in imposibilitatea de-a plati. Intre timp o firma de recuperare a creditelor a inceput sistematic sa imi trimita somatii si acum doua zile chiar sa ma instiinteze prin intermediari ca sunt nevoiti sa procedeze la executarea silita. Mentionez ca respectivul credit nu a fost garantat cu nimic, nu are ipoteca ci doar un girant. De asemenea eu nu posed bunuri mobile sau imobile pe numele meu. Intrebarea la care va rog respectuos sa imi gasiti un raspuns este: ce pot sa imi faca?
Multumesc, cu respect si multumiri
Dan
As vrea sa stiu daca este suficienta hotarirea definitiva si irevocabila a instantei de incredintare a copilului catre mama pentru a/l scoate din tara pe copilul meu. Mentionez ca tatal are stabilit de catre instanta program de vizitare. Am citit Legea 248/2005 dar as dori citeva precizari de actualitate. Multumesc
Pentru ca parerile sunt impartite, revin cu intrebarea: poate mama parasi tara impreuna cu copilul, fara a fi nevoie de acceptul tatalui? Exista o sentinta definitiva si irevocabila care stabileste ca "al mic" sa ajunga la tatal lui doua weekenduri pe luna, 10 zile din vacanta de vara, sarbatorile de iarna impartite, an impar si par cu mama respectiv tata. Multumiri anticipate
As dori sa aflu mai multe amanunte vis/a/vis de infiintarea unei Asociatii a Presei Sportive care insa sa poata beneficia de sponsorizari pentru organizari de evenimente sportive. Se poate infiinta un ONG si daca da, care sunt pasii? multumiri sincere.