avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Activitate floring64

Activitate floring64

10 august 1964
Vă rog să-mi spuneţi dacă am vârsta de 47 ani şi 8 luni pot să ies la pensie în următoarele condiţii:
- 9 luni de armată;
- 6 ani siderurgie / grupa I-a ;
- 21 ani de poliţie / grupa I-a.
Mulţumesc !
Răspuns la discuția Dare ºi luare de mita
Tot nu m-am lămurit. Este sau nu infracţiune ? Mulţumesc !
Răspuns la discuția Dare ºi luare de mita
Politistul i-a spus angajatorului sa nu-l dea afara pe vanzator pana la finalizarea definitiva a dosarului, vanzatorul este tot la locul lui de munca si nu s-a facut nici o angajare
Răspuns la discuția Dare ºi luare de mita
Au fost interceptate discutiile telefonice si ambientale dintre politist si angajator.
Răspuns la discuția Dare ºi luare de mita
Dosarul este la procuror, dar angajatorul nu a dat afara vanzatorul si nici nu a angajat pe nimeni pana la finaliyarea dosarului si trimiterea in instanta
Un politist intocmeste un dosar penal pentru delapidare unei persoane ce lucra ca vanzator , si solutia de trimitere in judecata este acceptata de procuror. Inainte de finalizarea dosarului vorbeste telefonic si verbal cu patronul vanzatorului ii spune ca va primi solutia de la parchet,pentru delapidare. Patronul spune ca va da afara pe acel vanzator, iar politistul il intreaba daca dupa solutionarea dosarului in locul acelui vanzator poate angaja pe o fiica unui coleg, care nu a lucrat deloc în acel dosar. Va rog sa-mi spuneti daca este dare si luare de mita ?
Vă rog să-mi spuneţi dacă în 2012 poliţiştii mai beneficiază de salarii compensatorii în cazul ieşirii la pensie pe caz medical. Acest lucru era posibil în anul 2011 numai pe caz medical . Vă rog să-mi spuneţi şi cadrul legislativ. Mulţumesc !!!
Discuție PROGRAM MUNCA
Bun seara! Este legal ca angajatorul să-mi solicite de două ori pe lună să vin la serviciu de la ora 8,00 până la 16,00 ,apoi să merg acasă şi ,să revin la muncă în aceeaşi zi de la ora 22,00 până la a doua zi, dimineaţa la ora 8,00 ,apoi să fiu liber 24 de ore ? Eu i-am spus că fac naveta şi mai pierd două ore cu transportul în comun şi nu am timp să mă odihnesc, de la ora 16,00 până la ora 22,00 ,dar a precizat că nu-l interesează. Menţioneză că sunt bugetar şi munca implică multă răspundere. Mulţumesc !
ARE, sau NU ARE calitatea de a introduce actiunea respectiva ?