Daca sunt PFA si masina + licenta este a mea , pot sa mai aduc un sofer sa lucreze cu mine ?
Daca da, care sunt conditiile legale necesare a fi indeplinite pentru a putea practica aceasta activitate in 2. Cateva detalii va rog.
A fost taica-miu si i s-a spus ca nu are dreptu sa dea reexaminare pentru ca in lege spune ca "la trecerea la nivel cu calea ferata nu se poate da reexaminare."
Ce pot face nu poate sta 3 luni degeaba . E singurul nostru venit si e singurul intretinator al casei si familiei. Chiar nu se poate face nimic in situatia asta?
Taica-miu este taximetrist i-a fost suspendat carnetul.
Poate angaja unu sau doi oameni sa lucreze pe masina ? Daca da in ce conditii ce pasi trebuie urmati ? va multumesc pentru ajutor ! numai bine
O mica problema plz . Taica-miu se ducea catre un prieten si la o trecere de nivel cu calea ferata au inceput sa se aprinda luminile rosii in momentul trecerii iar in fata erau politistii care l-au filmat l-au oprit i-au dat amenda 603 ron, si i-au suspendat carnetul pe 90 de zile. Si pe dovada i-a dat fara drept de conducere.
Intrebarea mea este urmatoarea : Poate face o reexaminare pentru reducerea zilelor? Printr-un test sau ceva?
Politistul a procedat corect? a aplicat legea OUG 102/3/c . Va multumesc ca existati si astept un raspuns!
hehe multumesc mult :"> Nu ma asteptam sa fiti pe aici oricum multumesc mult si m-am gandit ca mai multe pareri nu strica si plus de asta .. taticul este stresul care ma pune sa intreb peste tot :))
Tatal meu este taximetrist si mai nou am aflat ca trebuie tinuta o contabilitate primara. Am aflat si am luat :
1.registru incasari si plati ;
2.registru inventar ;
3.registru unic de control ;
Totodata am aflat si faptul ca in registrul de incasari si plati trebuiesc trecute in ordine cronologica incasarile de pe aparatul de taxat si platile (motorina,piese etc.)
M-ar interesa:- cum se completeaza acesta si restul ,
- daca trebuie atasat vre-un bon fiscal la ele ;
- daca masina este cumparata prin imprumut bancar se adauga si plata acesteia la registru-plati ?
- orice alte detalii ce credeti ca ar fi de folos sunt bine venite .
Va multumesc mult o zi nemaipomenita si tot respectul pentru Dumneavoastra si Avocatnet.ro