avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Activitate cristinagrigore

Activitate cristinagrigore

Răspuns la discuția divort -
MULTUMESC PTR RASPUNS.
Discuție divort -
Sunt casatorita de 4 ani si am 2 copii gemeni minori. Impreuna cu sotul avem un apartament care este pe numele sotului, cumparat de el, inainte de casatorie. In caz de divort am vreun drept la apartament si ce sanse sunt sa raman cu ambii copii?
Am o firma infiintata in 2005 care a avut activitate timp de 3 luni. Nu are datorii catre stat sau alti furnizori. Din mai 2009 a fost suspendata pentru o perioada de 3 ani. Dupa acesti 3 ani va fi desfiintata automat daca nu reiau activitatea sau ce va trebui sa fac sa o desfiintez? Multumesc.
Buna ziua. Prietena mea a revenit din concediul de crestere a copilului. A fost primita pe postul de economist de pe care a plecat, dar i s-a spus ca peste o luna v-a da concurs cu persoana care a ocupat postul pina la revenirea ei si va ramane cea cu punctajul mai mare. E posibil asa ceva?
Răspuns la discuția al-13-lea salar
Multumesc pentru raspuns.
Discuție al-13-lea salar
Spuneti-mi va rog daca sunt in concediu de crestere copil pot sa primesc al-13-lea salar?
Răspuns la discuția ajutor nastere gemeni
Multumesc mult pentru ajutor.
Răspuns la discuția ajutor nastere gemeni
In contractul nostru colectiv scrie asa: un salariu mediu pe unitate , platit de aceasta mamei, pentru nasterea fiecarui copil. Le-am specificat acest lucru, iar raspunsul lor a fost: e premiu pentru nastere , ne-am exprimat noi gresit:).
Răspuns la discuția ajutor nastere gemeni
In contractul colectiv de munca al societtai este prevazut acest salariu. Am sunat la resurse umnae si mi s-a spus ca nu-mi dau decat pentru unul din copii. Ce pot sa fac in acest caz?
Spuneti-mi va rog in cazul in care voi naste gemeni ajutorul de nastere prevazut in contractul national de munca imi va fi acordat pentru amindoi copii sau doar pentru unul dintre ei?
Multumesc