avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort -
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort -

Sunt casatorita de 4 ani si am 2 copii gemeni minori. Impreuna cu sotul avem un apartament care este pe numele sotului, cumparat de el, inainte de casatorie. In caz de divort am vreun drept la apartament si ce sanse sunt sa raman cu ambii copii?
Cel mai recent răspuns: cristinagrigore , utilizator 11:13, 23 Septembrie 2011
Drept la apartament nu aveti, din pacate. Sanse sa pastrati copiii exista, daca faceti dovada ca aveti un spatiu de locuit corespunzator (nu neaparat proprietate) si ca aveti timpul necesar si posibilitatea sa-i cresteti in mod corespunzator. Sotul ar plati pensie de intretinere.
MULTUMESC PTR RASPUNS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot divorta daca nu lucrez?- divort cu minori ingeracul ingeracul sunt casatorita de 10 ani ,am 2 copii minori, in momentul acesta nu lucrez ,sunt in cresterea copilului pana la 2 ani. vreau sa divortez . daca nu lucrez pot ... (vezi toată discuția)
Custodie copii dupa divort eionela eionela Buna ziua Am 2 copii minori si doresc sa divortez. As dori ca acestia sa ramana la mine. Ce posibilitate legala am sa obtin acest lucru, in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori; partaj brunnetta brunnetta buna ziua,sunt casatorita de 14 ani,am cumparat impreuna cu sotul meu un apartament ,avem 2 copii minori,eu nu lucrez si nu am nici un venit. as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)