buna ziua,sunt casatorita de 14 ani,am cumparat impreuna cu sotul meu un apartament ,avem 2 copii minori,eu nu lucrez si nu am nici un venit.
as vrea sa stiu daca divortez pot ramane in apartament si sa castig custodia copiilor?
multumesc
Se poate, insa daca nu aveti niciun venit cum demonstrati ca puteti intretine copiii?Plus de asta veti plati si o despagubure sotului pentru partea lui din apartament in cazul in care stabiliti sa va ramana dvs.Asta in cazul in care sotul nu va cedeaza fara un folos material si partea lui.
Daca veti obtine ca minorii sa ramana cu dvs. veti avea mari sanse de a pastra si apartamentul.
Va trebui sa demonstrati ca aveti suficiente venituri materiale pentru a va intretine copiii, altfel riscati nu numai ca acestia sa locuiasca impreuna cu sotul dvs., dar si sa fiti obligata la o pensie de intretinere pentru minori, stabilita pe baza venitului minim net pe economie (chiar daca nu aveti un loc de munca).
Divort cu minori
CamyCam
Buna seara!
Doresc sa stiu in ce conditii as putea divorta tinand cont ca am 2copii minori, sunt casnica de 3ani (fara niciun venit de 1an) - stau acasa la ... (vezi toată discuția)