avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu crestere copil

Buna ziua. Prietena mea a revenit din concediul de crestere a copilului. A fost primita pe postul de economist de pe care a plecat, dar i s-a spus ca peste o luna v-a da concurs cu persoana care a ocupat postul pina la revenirea ei si va ramane cea cu punctajul mai mare. E posibil asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:15, 2 August 2011
Este posibil ... dar nu vad de unde a reiesit aceasta idee a angajatorului ? ... decat in cazul in care cealalta persoana este P.C.R. si trebuie sa fie angajata pe acel post ...;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate lenutzika lenutzika Buna ,tuturor....am o intrebare....daca Directorul ec.dintr*o firma este in concediu pentru cresterea copilului....postul ei in firma este blocat?...si daca ... (vezi toată discuția)
Salarizarea dupa absolvirea facultatii lupan2maria lupan2maria as dori si eu o informatie si nu stiu de unde sa o obtin ma poate cineva lamuri? va rog din suflet am fost angajata la o primarie rurala ca referent cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ice21 ice21 As dori si eu un raspuns la problema mea. Am fost angajata prin concurs pe perioada determinata pe un post care necesita studii superioare. Titularul postului ... (vezi toată discuția)