avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Activitate ioleanicu

Activitate ioleanicu

Pentru negocierea ccm 2014 se poate cere de sindicat patronatului vinzarile ,cheltuielile si daca il obliga legea sa prezinte astfel de documente?
Daca o persoana care are 2 saptamini de la angajare si se inscrie in sindicat are dreptul de a candida pentru presedinte de sindicat?
UNDE ATI INTILNIT ARTICOL INTRODUS IN CCM PENTRU NECESITATI FIZIOLOGICE TREBUIE SA CERI VOIE SEFULUI SAU ANGAJATORUL SA-TI POATA PRELUNGI PROGRAMUL DACA DE EX AI FOST LA TOALETA DE N ORI?#-o.
Discuție bonuri masa
Daca angajatorul in afara de salariu acorda si tichete de masa cine plateste impozit pentru bonuri angajatul si angajatorul?
Discuție bonuri masa
ANGAJATORUL MAI ARE VREO FACILITATE LA ACORDAREA BONURILOR DE MASA CA DE EXSCUTIRE PLATA IMPOZIT?
Discuție sindicat
Ce se intimpla cu reprezentantii sindicali? daca angajatorului ii vine usor sa scape de sindicat dupa noul cod al muncii adica sa le gaseasca nod in papura sa-i dea afara.
Am avut in luna decembrie 6 zile de concediu medical internare spital de pe data de 17.12.2010pina pe data de 24decembri2010inclusiv respectiv 6zile lucratoare ,este normal sa mi se ia o zi concediu de odihna?Incepind cu data de pe 24.12.2010salariatiicomf.ccm am intrat in ultimile 6 zile de concediu de odihna comf ccm negociat am dreptul la 25 zile concediu mi sau platit din 6zile numai 5