avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... continut ccm la nivel unitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

continut ccm la nivel unitate

UNDE ATI INTILNIT ARTICOL INTRODUS IN CCM PENTRU NECESITATI FIZIOLOGICE TREBUIE SA CERI VOIE SEFULUI SAU ANGAJATORUL SA-TI POATA PRELUNGI PROGRAMUL DACA DE EX AI FOST LA TOALETA DE N ORI?#-o.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:55, 29 Aprilie 2011
Nu am auzit de un asemenea articol.
Timpul aferent necesitatilor fiziologice este inclus in calculul normei de timp, in consecinta este inclus in programul de munca.
In Regulamentul Intern al angajatorului este prevazut asa ceva ? ... Orice salariat interesat poate sesiza angajatorul cu privire la dispoziţiile regulamentului intern, în măsura în care face dovada încălcării unui drept al său.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea incintei angajatorului in timpul pauzei Iryna28 Iryna28 Buna ziua, Lucrez la o fabrica unde programul este de 8 ore si pauza de 30 min neinclusa in program. Cand am incercat in timpul pauzei sa plec pentru a-mi ... (vezi toată discuția)
Regulament de ordine interioara versus lege... oanaiasi oanaiasi Buna ziua , As avea si eu nevoie de cateva lamuriri din partea dumneavoastra . Poate un regulament de ordine interioara semnat de un angajat sa fie ... (vezi toată discuția)
Pauza de masa ContSters390414 ContSters390414 \" Potrivit art.134 alin.1C.mun., in cazurile în care durata zilnică a timpului de muncă este mai mare de 6 ore, salariaţii au dreptul la pauză de masă ... (vezi toată discuția)