buna ziua, daca un gestionar are in cartea de munca un salariu brut de 804 lei , cu cat trebuie marit avand in vedere ca salariu minim pe economie a crescut la 750 lei.Multumesc anticipat.
buna ... daca o firma cumpara o masina sh din germania si o plateste fara tva, ce se intimpla in tara la inmatriculare ? care sint pasii pe care trebuie urmati? multumesc.
buna ziua , va rog lamuriti-ma .... declaratia de tva se dupune lunar dupa prima achizitie intracomunitara.... sau dupa ce ai fost inregistrat in registru operatorilor intracomunitari.....
multumesc mult... ce program imi recomandati , fiind platitoare de tva si avind 3 salariati.... ce declaratii trebuie sa depun lunar si trimestrial si ce termene de depunere au ?
buna ziua, va rog sa ma lamureasca cineva. as vrea sa-mi tin contabilitatea la firma singura si la sediu. de unde sa incep ... ce-mi trebuie .... vreau sa invat mai mult ....
buna ziua ... va rog sa-mi spuneti de unde pot sa cumpar registru general pentru salariati... este obligatorie sa-l am la sediu societatii... multumesc