avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Activitate gianys75

Activitate gianys75

doresc sa va intreb si eu ceva... acum 8 ani sora mea a facut un abonament la [editat] pe un an pe numele ei si nu a mai platit ultima factura in valoare de 800 ron fiind plecata in alta tara ...la adresa unde a locuit ea in fiecare an vine cate o scrisoare de la o firma de recuperari cum ca are de plata 2400 ron..vreu sa va intreb daca de atunci si pana acum nu au chemat-o in instanta acum dupa 9 ani o mai pot chema?

Răspuns la discuția abonament telefon mobil
pai au fost simple scrisori si nu ceva recomandat ptr care trebuia semnat de primire...de unde stiau ei ca sora mea care acum este casatorita mai sta la aceea adresa
Răspuns la discuția abonament telefon mobil
tot atunci in 2003 a facut contract pe un an
doresc sa va intreb si eu ceva... acum 8 ani sora mea a facut un abonament la orange pe un an pe numele ei si nu a mai platit ultima factura in valoare de 800 ron fiind plecata in alta tara ...la adresa unde a locuit ea in fiecare an vine cate o scrisoare de la o firma de recuperari cum ca are de plata 2400 ron..vreu sa va intreb daca de atunci si pana acum nu au chemat-o in instanta acum dupa 8 ani o mai pot chema?
Răspuns la discuția actiune in constatare
un ajutor ceva ptr ca maine am procesul la judecatorie
problema este ca eu nu pot face carte funciara deoarec nu am act vanzare cumparare pe teren decat adeverinta de la primarie cu rolul meu....iar pe baza adeverintei cu rolul meu nu se poate face CF
Răspuns la discuția act de vanzare-cumparare
tata vrea sa-mi faca mie act de vanzare cu clauze( cat traiesc sunt stapani) si sa avem grija de ei ...este acesta un act foarte geru de atacat ?
as dori sa stiu si eu care act de vanzare-cumpare este greu de atacat in instanta...pentru ca am inteles ca sunt de mai multe feluri
Dar eu nu am carte funciara am facut decat masuratorile cadastrale si cum primaria nu vrea sa faca modificare in registrul agricol pe baza acestor masuratori am fost nevoit sa dau primaria in judecata
ms mult...=D>