Am o nepoata care este stabilita de mult timp in Italia
Intre timp a nascut cu prietenul[roman] ei o fetita.Fetita are 11 ani si merge la scoala.
Tatal fetei a recunoscut fetita in certificatul de nastere dar nu au acte de casatorie,nu mai sunt stau impreuma.
Statul Italia i-au luat fetita pe motivul ca mama nu-si imdeplineste atributiunile de mama pe motivul ca are probleme pshice.
Ce trebuie sa facem in situatia data!
Cu stima si respect Vali N.
Numãr unic dosar: 2079/215/2011
Înregistrat în data de: 24.01.2011
Obiect dosar: plângere contravetionala
Materia juridicã: Civil
Stadiu procesual: Fond
Părţi: : Petent
[EDITAT] : Intimat
CÃI DE ATAC:
Tip acţiune Data declarare Cine declara
Pagina 1
TERMENE DE JUDECATÃ:
Data Detalii
14/02/2011 Amână cauza
Solutie: Dispune citarea petentei cu mentiunea de a propuneprobe, in sustinerea plangerii formulate.
14/03/2011
Solutie:
Pagina 1
ce trebuie sa spun la proces va rog ajutati -ma
Număr unic dosar: 10889/280/2009
Înregistrat în data de: 11.05.2010
Obiect dosar: anulare proces verbal de contravenţie
Materia juridică: Contencios administrativ şi fiscal
Stadiu procesual: Recurs
Părţi:
[EDITAT] : Intimat
GARDA FINANCIARA ARGES : Recurent
[EDITAT] : Martor
TERMENE DE JUDECATÃ:
Data Soluţie Detalii
06/10/2010 Admite recursul. Modifică sentinţa în sensul că respinge plângerea. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică.
am cumparat o casa in anul 2000,dupa 10 ani cineva ma da in judecata ca are si el dreptul la casa mea,vanzatoarea de la care am cumparat i-a decedat sotul pe data de 01.01.2000,pe data 17.06.2000 vanzatoarea obtine o hotarare definitiva si irevocabila de la judecatorie ca ia este proprietara la casa care am cumparat-o eu fara sa-l mai puna pe sotul decedat in hotarire,pe data 15.11.2000 mergem la notar si facem actul de vanzare-cumparare.
in 15.11.2010 baiatul decedatului din prima casatorie ma da pe mine in judecata pe motivul ca el nu a fost bagat in taxa de succesiune(mostenire) si revendica anularea actului de vanzare-cumparare.
ce trebui sa fac!?