avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere contravetionala - ce trebuie sa fac in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere contravetionala - ce trebuie sa fac in instanta?

Informaţii detaliate despre dosar

Numãr unic dosar: 2079/215/2011
Înregistrat în data de: 24.01.2011
Obiect dosar: plângere contravetionala
Materia juridicã: Civil
Stadiu procesual: Fond
Părţi: : Petent
[EDITAT] : Intimat
CÃI DE ATAC:
Tip acţiune Data declarare Cine declara
Pagina 1

TERMENE DE JUDECATÃ:
Data Detalii
14/02/2011 Amână cauza
Solutie: Dispune citarea petentei cu mentiunea de a propuneprobe, in sustinerea plangerii formulate.
14/03/2011
Solutie:
Pagina 1
ce trebuie sa spun la proces va rog ajutati -ma
Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 09:10, 10 Martie 2011
Trebuie sa propuneti probe cu care sa va dovediti nevinovatia (martori, inscrisuri, sau ce considerati dumneavoastra ca poate convinge judecatorul ca nu sunteti vinovat de savarsirea contraventiei).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat dureaza pana pronunta instanta o hotarare? ContSters188591 ContSters188591 an dat in judecata finantele in 29 noiembrie am avut proces ,sa judecat in lipsa nu am avocat dar nici citatie nu mi-a venit ,si am specificat sa se judece si ... (vezi toată discuția)
Cum aflu starea unei contestatii ?? contestatar contestatar saptamana trecuta am fost la bz sa depun o contestatie pentru o amenda de circulatie;din pacate programul cu publicul era de la 9 la 12,iar la sfatul unei ... (vezi toată discuția)
Castig in instanta contra actelor procurorului. fara cheltuieli judiciare (?!) xuser xuser Num?r unic dosar: ............................... Înregistrat în data de: 16.12.2011 Obiect dosar: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor ... (vezi toată discuția)