avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Activitate danamihaela

Activitate danamihaela

Sa fiti calmi si sa nu va grabiti!Corectarea ulterioara va epuizeaza timpul si nervii!mult noroc!!!
Răspuns la discuția Judecatorii,mai presus de lege!
Multumesc!Ma pune in dificultate calitatea de ,,functionar,, si,,functionar public,,.Judecatorii sunt functionari?!
Un judecator poate fi acuzat de abuz in serviciu sau neglijenta in serviciu?(referitor la atitudinea si actiunile din timpul judecarii unui dosar!?)
Multumesc si eu pentru material!Va tin pumnii si gandesc pozitiv!Nu am participat anul asta dar am trait din plin emotiile examenului!Bafta, din inima!
te rog,in ce fel se va schimba maniera de examinare in vara?n-am aflat,,noutatile,,!
imi puteti da si mie materialele?
adresa este danadespina@gmail.com
multumiri si un gand bun!
si multe felicitari pentru campioni!
Răspuns la discuția prescriptie
Casa a fost eliberata in mart 2008
Am o societate cu 3 angajati,iar domeniul principal de activitate este intretinerea si reparatia masinilor de numarat bani,imprimantelor si calculatoarelor.
Anul trecut am avut profit(nu mare ,dar profit!).Imi desfasor activitatea intr-un spatiu inchiriat.
Nu am nici un fel de imprumut,nici o datorie la stat,iar datoriile fata de furnizori sunt cele normale (plati la termen,bilete la ordin ,etc!)
Ce masura,domeniu ,axa ,program pot accesa pentru a obtine in 2011 ajutor nerambursabil(finantare sau cofinantare) pentru afacerea mea?
Suna putin naiv dar in esenta cred ca am fost clara!
Multumesc!
Răspuns la discuția prescriptie
Multumesc de disponibilitate!
Casa nationalizata.Chiriasi cu statul.Casa retrocedata proprietarilor in 1994.Legea 17/1994 si OUG 40/1999 prelungesc contractele pana in 2004.In 2004 refuza sa paraseasca imobil,considerand nerespectarea de catre proprietari a art10 le permite sa prelungeasca la infinit.Abia in 2008 se obtine o hot def si irev de evacuare si parasesc imobilul in apr 2008.In toata aceasta perioada ,nu platesc nici un ban nimanui.
Ce actiune putem intenta noi,proprietarii ,la acest moment pentru a recupera prejudiciul creat in anii 2004-2008(in hot de evacuare se specifica clar ca in anii acestia locatarii au ocupat casa fara titlu)?raspundere civila delictuala pentru acoperirea prejudiciului creat prin nerespectarea atributelor dreptului de proprietate;imbogatire fara justa cauza;acest art 480 de care mi-a spus cineva????
Cum curge prescriptia pentru fiecare dintre aceste actiuni si care mai este posibila acum?
Inca o data ,multumesc!
Discuție prescriptie
In cazul unei actiuni bazate pe art 480 ccic, in urma careia se urmareste acoperirea prejudiciului creat prin nerespectarea atributelor dreptului de propr,termenul de prescriptie curge de la data savarsirii faptei(in cazul meu refuzul locatarilor ce locuiau fara titlu de a parasi imobilul-timp de 4 ani au refuzat!)sau de la data evacuarii acestor locatari-apr 2008!?
In acest ultim caz pentru ce ani pot cere acoperirea prejudiciului?
Multumesc!