Gardul din dreapta proprietatii cine il face.Cu 15 ani in urma ne-am mutat la sat in curtea casei parintesti ne-am construit o casuta si am refacut gardul din dreapta pana la capatul gradinii celui din fata noastra deci in forma de L.La vremea aceea locuia in casa din fata o familie saracuta cu 2 copii.Deoarece casa lor este facuta invers deci cu fata spre noi le-am cerut sa faca gard de 2 m fara vedere spre noi.Oamenii de buna credinta au spus proiectantului de la primarie ca ei stie ca trebuie sa-l faca si ca nu au voie sa se uite in curtea vecinului dar nu au bani.Deoarece îi mai ajutasem si cu alte lucruri am facut noi un gard de lemn de 2 m pe cheltuiala noastra.Acum dupa 15 ani gardul a inceput sa se strice iar noul vecin ne ameninta cu injurii sa ne facem gardul.Deci binele facut sa intors cu rau impotriva noastra.Suntem noi obligati sa-l mai facem desi este obligatia lor mai ales ca au casa invers cu fata spre curtea noastra?
Un notar poate incalca dreptul de preeptiune cu buna stiinta ?Am un garaj in baterie si proprietarul terenului vinde la toti proprietarii de garaje terenul de sub ele doar mie nu ca-l vrea o cunostiinta a dinsului .Ce pot sa fac sa cumpar si eu terenul aferent garajului meu?
Va multumesc tuturor celor care ati postat,acelasi lucru nu-l inteleg nici eu.Dece sa ma judec cu statul pentru un drept pe care mi l-au recunoscut,doar pentru a da avocatilor 20%.Asta numesc eu mafie,cine a introdus aceasta tehnica de judecata?cine ai sustine pe acesti avocati care incaseaza de la fiecare beneficiar al legii 9/1998 cite 15-20%?
Nu mai raspunde nimeni .Dece mi-ati sters mesajul ca doar toata masmedia a vorbit despre coruptia din anrp.Dati-mi un raspuns plauzibil ca SA NU MAI BANUIM PE NIMENI.VA MULTUMESC.
Am facut actualizarea in anul 2007 ,am primit o alta decizie cu suma actualizata ,am trimis toate actele inclusiv conturile in care sa ni se vireze banii si nimic nici o miscare.Am inteles ca a fost o vreme coruptia la putere dar acum cu noua conducere a anrp.speram si noi ca vine rindul tuturor fara pile si spaga.Aveti cunostiinta de vreo hotarire recenta?