as vrea sa stiu daca am sanse sa pierd fetita de 4 ani daca sotul ramane cu locuinta eu avand posibilitatea sa o cresc locuind in chirie; motivele divortului sunt consumul de alcool, lipsa relatiilor sexuale, agresivitate fizica si verbala, iresponsabilitate fata de familie. fetita este momentan in grija socrilor pentru a o feri de certurile din familie.(fetita e trecuta la locul lui de munca in intretinere, e favorizat tatal cu asta?) va rog raspuns urgent!!!!!!
vreau sa divortez dar am rata in banca; rata in banca echivaleaza cu valoarea apartamentului . nu sa-r putea sa platesc eu toata banca si sa cedeze el apartamentul? nu e de acord cu medierea si daca raman eu cu apartamentul nu am posibilitatea de ai da toti banii odata eventual s-ar putea sa-i platesc in rate?
buna ziua! am si eu o nelamurire. am auzit ca cei care nu au loc de munca si detin cartile de munca acasa trebuie sa le depuna la camera de munca pentru a fi inregistrate datele in calculator pentru ca nu vor mai fi valabile cartile de munca fiind toate datele in format eletronic. vreau sa stiu daca e adevarat si daca este un termen limita pentru a fi depuse si daca trebuie mers personal. va multumesc anticipat.