avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Activitate oltean loredana

Activitate oltean loredana

Răspuns la discuția divort
ratele se vor imparti indiferent daca ea se va prezenta sau nu la proces. dintr-un cont se vor face doua pe numele fiecaruia.
Răspuns la discuția custodia copilului
multumesc
as vrea sa stiu daca am sanse sa pierd fetita de 4 ani daca sotul ramane cu locuinta eu avand posibilitatea sa o cresc locuind in chirie; motivele divortului sunt consumul de alcool, lipsa relatiilor sexuale, agresivitate fizica si verbala, iresponsabilitate fata de familie. fetita este momentan in grija socrilor pentru a o feri de certurile din familie.(fetita e trecuta la locul lui de munca in intretinere, e favorizat tatal cu asta?) va rog raspuns urgent!!!!!!

Discuție partaj
vreau sa divortez dar am rata in banca; rata in banca echivaleaza cu valoarea apartamentului . nu sa-r putea sa platesc eu toata banca si sa cedeze el apartamentul? nu e de acord cu medierea si daca raman eu cu apartamentul nu am posibilitatea de ai da toti banii odata eventual s-ar putea sa-i platesc in rate?

buna ziua! am si eu o nelamurire. am auzit ca cei care nu au loc de munca si detin cartile de munca acasa trebuie sa le depuna la camera de munca pentru a fi inregistrate datele in calculator pentru ca nu vor mai fi valabile cartile de munca fiind toate datele in format eletronic. vreau sa stiu daca e adevarat si daca este un termen limita pentru a fi depuse si daca trebuie mers personal. va multumesc anticipat.