avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate mama_mam

Activitate mama_mam

rugaminte-model de cerere
Buna ziua
As vrea sa stiu de cine apartine asociatia de proprietari(locuiesc in piatra neamt)si cine este in masura sa intocmeasca si sa semneze cererea de scadere a persoanelor?
Va multumesc
Răspuns la discuția facilitatile sefului de scara
Buna ziua
Nu este vorba de 15-20ron,este vorba de lipsa de interes din partea sefului de scara(acesta nu face nimic din ce spuneti d-voastra)dar are pretentia sa fie scazuta de la asociatie 1 pers(pana acum 1 luna nu avea centrala iar gazul se plateste la nr de pers deci valoarea este mai mare de 15ron mai ales iarna cand esti si debransat)
bua ziua
as vrea si eu sa stiu daca seful de scara nu tb sa fie trecut la plata intretinerii?(la mine pe scara in familia d-lui sunt 3 persoane iar la asociatie sunt trecute 2).
Sunt platiti?ma gandesc ca tb sa aiba si indatoriri
Va multumesc
Răspuns la discuția calcul apa rece intretinere
buna ziua
consumam 4 pers 5mc pt ca la ffarsit de saptamana suntem plecati(avem si casa)
de aceea am intrebat daca pot face o cerere de scadere?
buna ziua
la tabel apare apa rece 5,8528ron/mcx5(consum)
apa rece+canal= 6,39ron/persx4
dar si apa rece +canal=29ron
am inteles primul,al doilea dar al treilea nu stiu ce reprezinta si vreau sa stiu se calculeaza pe pers?
siuntem 4 pers
buna ziua
as dori sa stiu daca la un apartament in care locuiesc 4 persoane(din care 3 lipsesc 3 sau 4 zile pe sapatamana) se poate face cerere de redecere a cheltuielilor?cererea tb semnata de seful de scara?
ma puteti ajuta cu mai multe informatii?
va multumesc
multumesc tare mult pt raspuns
dar daca sora imi cedeaza mie partea din apartament si eu cea de la casa-ambele am facut investitii in cele doua imobile cu chitante doveditoare-acestea se iau in considerare?
problema noastra este mama care ne da afara din casa
multumesc inca o data
buna ziua;as dori sa stiu in momentul succesiunii duoa tatal decedat ce cota imi revine?mama traieste si mai am o sora-mostenirea consta intr-un apartament si o casa
multumesc pt raspuns

dar daca sora imi cedeaza mie partea din apartament si eu cea de la casa-ambele am facut investitii in cele doua imobile cu chitante doveditoare-acestea se iau in considerare?
problema noastra este mama care ne da afara din casa
multumesc inca o data

sunt bunuri dobandite in timpul casatorie