Bună seara. Am un apartament dat spre închiriere, chiriașii nu plătesc și nici nu elibereaza imobilul. Am înregistrat contractul la ANAFpana in septembrie când le-am trimis notificare de eliberare. Acum sunt în prices de evacuare. Ce declar la Anaf?vreau să pot recupera chiria restanta. Vă mulțumesc!
poate fi considerata eroare materiala omiterea unui document depus la dosar care argumenta cauza .....mai exact am depus un document in baza caruia imi ceream niste drepturi , instanta proroga termene la rand apoi uita .
buna ziua ....intrebarea mea este ;daca judecatorul a procedat gresit si nu a actualizat a valoare veche dinainte de 1989 la valoarea actuala de piata , sau a gresit un calcul matematic , pot cere restituirea taxei de timbru plata taxei de timbru
a recunoscut la interogatoriu , acum ca judacatorul s-a pronuntat si nu a tinut cont de valoarea apartamentului bun propriu , se bucura ....ce mediere !
am acte , inscrisuri , martori , a recunoscut si fostul sot ca am vandut acel imobil si am pus diferenta pentru unul mai mare , astept comunicarea , nu stiu cum s-a motivat aceasta hotarare
Va multumesc frumos .procesul a vut loc , judecatorul nu a tinut cont de cererea mea , cu toate ca la interogatoriu fostul sot a recunoscut si am avut si martori .....Nu mai stiu ce am de facut
buna ziua .inainte de casatorie am avut un apartament achitat integral pe care l-am vandut in timpul casatoriei si cu banii obtinuti , plus credit bancar am cumparat unul mai mare .Acum sunt la partaj , pot recupera valoarea bunului propriu inclus in bun comun?
nu prevenirea decesului .....Intrebam daca s-ar putea lua vreo masura prin care sa pot dispune , mandata sau ?? ......astfel inacat sa sustina cauza si sa poata beneficia in locul celui decedat de bunuri
daca un partaj , dureaza o perioada mai indelungata si se intampla ca una din parti sa decedeze, ce se poate intampla .se poate lua creo masura de prevenire