avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Activitate adryst28

Activitate adryst28

Bună ziua! Datorita faptului ca locuitorii complexului de blocuri nu mai doresc ca mentenanța sa fie asigurata de către dezvoltator se vor constitui în asociație. În aceste condiții dezvoltatorul a început sa vândă spațiile verzi din spatele blocurilor și intenționează sa vândă și zona de grătare din interiorul complexului. Este legal asa ceva? Pt ca la vânzare nu am cumpărat strict imobilul ci si imaginea de ansamblu a cartierului. Altfel nu își vindea apartamentele... Mulțumesc anticipat!
Bună dimineața! Suntem încă în partaj. Pe actele primite de la primărie scrie eu, coproprietar cu fosta soție, eu cota 50 ,ea 50. Deci eu plătesc toată suma sau 50%din suma trecuta acolo?Mulțumesc
Bună ziua! După divorț mie îmi vine sa plătesc impozitul pe teren (aprox.500ron) și fostei soții impozitul pt o garsonieră (aprox.100ron). Atât terenul cât și imobilul sunt în partaj. Sunt obligat sa plătesc imp. Pe teren doar eu? Sau cum se procedează. Mulțumesc anticipat!
Cred ca întrebarea mea era destul de clară. Daca acel tip de înregistrări sunt acceptate sau nu in a dovedi cele menționate. ....
Chiar daca nu am primit un răspuns. ..multumesc ooricum
Cum adică ce proces vreau sa mai deschid? Vi se par normale lucrurile enumerate de mine mai sus? Asteptam un raspuns la intrebarea mea....nu o alta intrebare..si ca sa va raspund la intrebare..atâta timp cat unii oameni nu respecta legea voi deschide cate procese vor fi necesare pt. A mi se respecta drepturile...in speranța ca asa poate se va schimba ceva si unii vor pricepe ca nu sunt mai presus de lege.
Buna seara. Înregistrările telefonice făcute cu telefonul meu mobil in timpul conversației telefonice sunt admise ca proba in instanță? Mentionez ca din aceste convorbiri reiese faptul ca fosta soție nu respecta hotărârea judecătorească privind custodia comună a minorului , refuza sa imi dea copilul la noul domiciliu,si multe alte aspecte din care reies interdicțiile ei in relația mea cu copilul.Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Jigniri, injurii, amenințări
Nu este vorba de un pustan..ci de persoane mature ,incapabile sa accepte anumite lucruri si deoarece pe cale legala stiu ca nu au nici o sansa..recurg la jigniri si amenintari..care deja , cel putin jignirile devin extrem de dese si exagerate. Multumesc pt. raspuns!
Răspuns la discuția Jigniri, injurii, amenințări
Multumesc!
Buna seara. As dori sa actionez in judecata o persoana pt.jigniri si amenințări. Care sunt pasii ce trebuie urmat i? pot depune plângere penala la politie? Inregistrarile telefonice pot proba cele de mai sus. Sunt acceptate? Multumesc anticipat pt. Rasp!