avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spatii verzi vândute de dezvoltator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spatii verzi vândute de dezvoltator

Bună ziua! Datorita faptului ca locuitorii complexului de blocuri nu mai doresc ca mentenanța sa fie asigurata de către dezvoltator se vor constitui în asociație. În aceste condiții dezvoltatorul a început sa vândă spațiile verzi din spatele blocurilor și intenționează sa vândă și zona de grătare din interiorul complexului. Este legal asa ceva? Pt ca la vânzare nu am cumpărat strict imobilul ci si imaginea de ansamblu a cartierului. Altfel nu își vindea apartamentele... Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Victor Brosser , Alte profesii 16:30, 23 Mai 2018
Daca are cadastru pe ele, atunci este legal.
Puteti sa cumparati acele spatii, ca si asociatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,va scriu cu privire la o situatie dificila in care ... geoivam geoivam Buna ziua,va scriu cu privire la o situatie dificila in care ne aflam.atat familia mea cat si majoritatea locatarilor dintr-un cartier rezidential... Problema ... (vezi toată discuția)
Taxa de administrare la un ansamblu rezidențial a fost majorată fără justificarea costurilor. pot solicita un audit care să verifice din ce e compusă suma? IOANA_U IOANA_U Buna ziua, Locuiesc intr-un ansamblu rezidential. Cand am cumparat apartamentul am fost informati ca va fi o taxa de administrare pentru plata iluminat ... (vezi toată discuția)
Cadastrala pt parcare in complex rezidential mihaela bigu mihaela bigu Buna ziua Am achizitonat un apartament intr-un complex rezidential, impreuna cu un spatiu de parcare exterior. Dezvoltatorul a cumparat un teren pe care a ... (vezi toată discuția)