Aveti dreptate nici macar nu e cel biologic, atunci..cum ar trebui sa procedez?aceste formalitati ma depasesc..nu stiu cat dureaza si ce sa fac.Multumesc.
Am un copil de 11 ani, care e trecut pe numele meu de fata de cand s-a nascut eu fiind necasatorita atunci in certificatul de nastere in dreptul tatalui e trecut numele unei pers. de existenta caruia nu stiu nimic de tot atatia ani. Voi putea face pasaportul fara alte probleme? Acum sunt casatorita si mai am un copil de 2 anisori si vrem sa mergem intr-o excursie .Ce trebuie sa fac?
Daca s-au terminat cele 20 de zile de preaviz, societatea care a intrat in insolventa /faliment trebuie sa elibereze adeverinta pentru somaj salariatului, care este termenul de depunere al actelor pt.somaj,deoarece nimeni nu se ocupa de eliberarea adeverintei ...si imi e teama ca voi ramane si fara acte...?
Pentru intocmirea dosar somaj, adeverinta din care reiese plata contributiilor catre stat trebuie sa fie data pentru perioada dinaintea intrarii in concediul pre si postnatal sau din perioada de concediu?Va rog sa imi raspundeti si mie ca sa stiu pt.ca firma este in insolventa si persoana care se ocupa de hartii...nu stie ce sa imi dea.Va multumesc.:(
Firma la care am lucrat a intrat in insolventa,eu am incheiat concediul de crestere a copilului pana la 2 ani,acum mi-au dat preaviz de 20 de zile,dar vor sa semnez o hartie cum ca mi-ar fi dat si bani pt.aceste zile de preaviz...dupa care sa imi dea o adeverinta pt.somaj.Dar daca nu au platit darile catre stat de foarte mult timp....eu ce fac?Mai am dreptul la somaj?Ce trebuie sa fac legal pt.ca nu mi se pare drept ce se intampla.