Vreau sa va cer ajutorul pt complectarea corecta a decl. 392 B. La rubrica achizitii de la persoane neinregistrate in scopuri de TVA se trece si contributia pt sanatate sau pensi? Cu multa stima.
Multumesc pentru raspunsuri. Nu sunt platitor de TVA. Inteleg din al doilea raspuns ca totusi trebuie sa le complectez. Nu prea stiu cum,dar o sa caut acele instructiuni a declaratiilor respective. Va multumesc inca o data. O zi buna.
Buna ziua. As vrea sa va intreb daca pentru pfa este obligatorie complectarea jurnalului pentru cumparaturi si a jurnalului pentru vanzari,si daca da cum trebuiesc complectate acestea? Va multumesc mult pentru raspuns.Cu multa stima.
Buna seara tuturor. As vrea sa va intreb in legatura cu contributia la pensi pentru PFA. In anul 2011 am avut un venit de 6500 Ron. Cei de la pensii m-au informat ca am de plata 3500 ron pt tot anul 2011,cu penalitati cu tot. Cum trebuie sa procedez ca sa mi se anuleze datoria tinand cont ca nu am realizat un venit minim de apoximativ 8000 ron ,suma care te obliga sa contribui la pensii.(binenteles ca nu stiu daca asa este legea si in prezent). Va rog mult sa ma ajutati cu aceste informatii. Multumesc mult.
daca poate cineva sa ma lamureasca daca pfa-urile sunt obligate sa cotizeze la pensii indiferent de veniturile realizate?
sau exista o lege in acest sens? multumesc mult.
buna seara. as vrea sa intreb referitor la dec 392b,daca este obligatoriu sa se depuna in format electronic? de unde se preiau datele pentru declaratie? doar din rjip sau mai trebuie complectat ceva? multumesc pt raspunsuri.
ce declaratii trebuie sa depuna o PFA pt regularizarea impozitului pe venit? Sunt o PFA inregistrat la finante in sistem real. si care ar fi termenul limita? Multumesc mult pt raspuns
Buna tuturor. As vrea sa intreb despre plata impozitului online,daca stie cineva cum se procedeaza? este vorba de impozitu pt pfa.este nevoie de ceva formulare la finante? cum se procedeaza mai exact? Multumesc mult si o zi buna tuturor.