avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... impozit pe profit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

impozit pe profit

ce declaratii trebuie sa depuna o PFA pt regularizarea impozitului pe venit? Sunt o PFA inregistrat la finante in sistem real. si care ar fi termenul limita? Multumesc mult pt raspuns
Cel mai recent răspuns: Luisa Mitroi legalista.ro , Consilier juridic 10:21, 10 Ianuarie 2012

Declaratia 200 „Declaraţie privind veniturile realizate din România”

Declaraţia trebuie depusă până la data de 15 mai 2012. Formularul se depune la organul fiscal în a cărui rază teritorială contribuabilul îşi are domiciliul, la registratura organului fiscal sau la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată.
In urma modificarii Codului fiscal, din data 1 ianuarie 2012 a aparut o modificare, prin care declaratia 200 poate fi depusa pana la data de 25 mai 2012. De asemenea, exista in lucru un proiect prin care si formularul 200 va fi modificat.

Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular 230-imputernicit Keyla Keyla Trebuie sa depun in jur de 200 de formulare 230 la ANAF(colectez bani pt un ONG),insa mi s-a spus ca trebuie imputernicire pt fiecare.Nu am stiut asta si ... (vezi toată discuția)
Declaratia 220 tanguera tanguera Declaratia 220 (venit estimat) pentru mai putin de 5 contracte de inchiriere se poate depune si prin posta cu confirmare de primire? Multumesc (vezi toată discuția)
Declaratia 209 ..impozit pe venitul realizat din instrainarea unei proprietati elenna24 elenna24 Buna ziua! Mama mea a primit de la Administratia Fiscala o invitatie in care i se spune ca nu a depus declaratia 209 , declaratie ce trebuia depusa in urma ... (vezi toată discuția)