avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1447 soluții astăzi
Forum Activitate vasi_adi

Activitate vasi_adi

Stiti cumva ce acord international sau ce lege standardizeaza prefixul international de tara (ex. 0040)
Daca eu cumpar o masina si propirtarul a platit taxa de prima inmatriculare si se revine asupra taxei cine benficiaza de returnarea taxei eu ca nou proprietar sau vechiul proprietar ?
Răspuns la discuția contract vanzare-cumparare auto
Multumesc . Ar mai fi o intrebare .. ce as putea trece la clauze ?
As vrea sa-mi cumpar o masina rulata si nu stiu cum se intocmeste un contract de vanzare cumparare si ce trebie sa contina el d.p.d.v. legal .Unde se intocmeste un astel de contract? Trebuie autentificat la notar ? Poate ma ajuta cineva cu aceste aspecte . Va multumesc!
Răspuns la discuția Am fost furat la mare
deci cu alte cuvinte hotelul chiar daca are angajata firma de paza si protectie nu poate fi tras la raspundere pentru cele intamplate..
Multumesc oricum si pe viitor ...
Răspuns la discuția Am fost furat la mare
Da. Politia a venit a luat amprente pentru ca hotii au intrat pe balcon la etajul I si am dat declaratii , etc.
Hoti mi-au furat din camera de hotel unde dormeam poseta sotiei plus telefonul mobil care era pe noptiera. In poseta aveam toate actele mele si ale sotiei plus bani, un lant de aur , etc. Problema este in felul urmator biletul cu care m-am cazat nu era cumparat direct de noi ci prin intermediul unei firme care platea jumatate din valoarea biletului angajatilor respectivi asa ca am aranjat cu unul dintre ei sa-mi dea mie biletul. As putea sa dau in judecata hotelul pentru a primi despagubiri ? Sau as putea spera ca asigurarile sa ma despagubeasca ?
Am 50% dintr-un SRL si vreau sa renunt parteneriat. As vrea sa iau si eu o parte din marfa aflata pe stoc. Se poate ca societatea sa-mi factureze mie ( am infiintat alt sc ) marfa cu discount 100% si astfel sa preiau aceasta marfa ?
Discuție Demisie
Va rog sa-mi spuneti daca imi pun demisia trebuie sa stau in preaviz 15 zile calendaristice sau daca patronul este de acord cu plecarea imediat in cu data demisiei sunt liber de contract .
Daca imi pun demisia si plec fara sa stau cele 15 zile ce se poate intampla?