avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa renunt la actiunile mele dintr-un SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa renunt la actiunile mele dintr-un SRL

Am 50% dintr-un SRL si vreau sa renunt parteneriat. As vrea sa iau si eu o parte din marfa aflata pe stoc. Se poate ca societatea sa-mi factureze mie ( am infiintat alt sc ) marfa cu discount 100% si astfel sa preiau aceasta marfa ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 16:35, 17 Mai 2006


.... Se poate ca societatea sa-mi factureze mie ( am infiintat alt sc ) marfa cu discount 100% si astfel sa preiau aceasta marfa ?

Nu. Vezi Cod Fiscal
eu din cate stiu, nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare stocuri intrepr individuala pe srl Ioana_Mara Ioana_Mara Buna seara! In prezent detin o intreprindere individuala avand obiectul de activitate comert cu amanuntul pe care vreau sa o lichidez pentru ca doresc sa ... (vezi toată discuția)
Asociere 2 persoane juridice DyannaRo DyannaRo Buna ziua! As avea si eu nevoie de putin ajutor: vreau sa creez o noua pers juridica impreuna cu o alta firma (eu am SRL, si partenerii la fel), si as vrea ... (vezi toată discuția)
Transfer marfa de pe if pe srl ioana94 ioana94 buna ziua! am si eu o problema.detin un magazine alimentar pe intreprindere familiala si as vrea sa deschid un srl pe care sa mut aceasta activitate. cum pot ... (vezi toată discuția)