avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Activitate Anna31

Activitate Anna31

Răspuns la discuția intrare in germania
deci pot sa ma intorc linistita nu voi avea probleme la vama?multumesc ptr raspuns
Buna seara,am si eu o intrebare,am stat in germania din 8mai pina 26aug,sint acasa de citeva saptamini iar in octombrie intentionez sa ma intorc din nou.Am dreptul sa intru in germania? mentionez ca nu am lucrat in acele trei luni am fost in vizita la sora mea .multumesc ptr raspuns
Răspuns la discuția ANGAJARE LA IJP
multumesc ptr raspuns=D>
Discuție ANGAJARE LA IJP
Buna ziua,va rog sa ma lamuriti,o persoana a carei parinte era condamnat in timpul comunismului poate fi angajat la IJP?
Răspuns la discuția Cum devin consilier juridic?
Buna ziua,am terminat facultatea anul trecut,in sector bugetar nu am sanse ptr ca se cere vechime min 1 an la privat se cere experienta,sint disperata,daca am inteles bine la Colegiu al Consilierilor Juridici ma pot inscrie doar daca deja sint angajata ca consilier?
Răspuns la discuția concubinaj
multumesc ptr raspuns
Discuție concubinaj
Buna ziua,am o nelamurire,daca stau inpreuna cu prietena mea de mai mult de 10 ani si ea moare eu ajung pe strada? apartamentul fiind pe numele ei,avem 60 de ani ne am cunoscut destul de tirziu,nu avem copii.ce se intimpla cu mine daca se intimpla ceva cu ea?
Răspuns la discuția insulte
multumesc emma ptr raspuns:)
Răspuns la discuția insulte
Da, aveti dreptate! dar ptr linistea mea sa ma consult cu un avocat sau sa astept sa faca ea primul pas?multumesc ptr raspuns
Discuție insulte
Buna ziua,am a avut o cearta cu o persona care a inregistrat cearta noastra spunind ca ma va da in judecata eu cred ca nu are destule dovezi ,nu am jignit in public dar daca se intimpla totusi am nevoie de avocat ? ma poate d cineva in judecata ptr ca am folosit niste cuvinte nu prea frumoase ?