Da asa mi-a spus si cei de la administratia financ ca ii instiinteaza de la Reg com. Dar m-a uitat pe situl amin financ si firma nu apare radiata,ce perioada trebuie sa treaca sa se actualizeze sio pe site?
Buna ziua!
Am terminat e radiat firma,am hotararea juecatoreasca si a fost publicata in Monitorul Oficial,dupa toate acestea mai trebuie sa ma duc la Aministratia Financiara(sect.3) pentru radiere,mentionez ca firma era platitoare de TVA,dar nu am platit niciodata.
Buna ziua!
Am si eu doua nelamuriri:1-Daca o societate comerciala cu 2 actionari nu are angajati pentru ca doar ei presteaza munca in societatea lor,mai trebuie incheiat CIM si transmis in REVISAL ceva? Mentionez ca platesc la bugetul de stat toate darile.
2-Daca un salariat este in proba cu o durata de 90 de zile conf.CIM si in perioada aceasta doreste sa isi dea demisia fara preaviz, cu ce art. poate sa o faca daca angajatorul nu este de acord (cu art.55 b nu se poate ).
Va multumesc!
Buna ziua! Am si eu cateva intrebari despre infiintarea unei agentii de turism. Urmez cursurile unui liceu de turism ultimul an, calificarea tehnician in turism,in luna mai imi voi da atestatul in turism pentru obtinerea brevetului. As putea sa-mi infiintez o agentie de turism? Societatea comerciala o are un prieten trebuie trecut doar turism si transport persoane. Nu stiu nici cum trebuie sa procedez cu contractul de munca,momentan nu lucrez. Va multumesc!
Buna ziua. Am si eu o problema cu cartea de munca.In luna iulie 2010 mi-am dat demisia de la firma care lucram cu art 55b,di acea luna si pana acum cartea mea de munca este la itm bucuresti.Am sunat la inspectorul care se ocupa de firma respectiva si imi spune ca nu o mai gaseste ca poate este la scanat.Sa ma duc la casa de pensii si sa vad daca ma descurc sa vad daca e acolo si sa o ridic.Stiu ca daca o sa ajung acolo nu pot rezolva nimic. Va rog sa-mi spuneti cum pot sa-mi recuperez cartea de munca de la itm?Ce cai legale trebuie sa urmez pentru a intra in posesia ei. Va multumesc !