avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Activitate klaudiapopa

Activitate klaudiapopa

Bună ziua,
Un SRL cu asociat unic fără angajaţi, cu profil reparatii echipamente, poate trece pe factură contravaloarea manoperei? Menţionez că lucrările sunt executate de către administratorul firmei care este calificat pentru aceste lucrări.
Mulţumesc.
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca pentru o masina din 2008 trebuie sau nu, sa platesc taxa de timbru. Ma intereseaza cadrul legal, daca se poate, un nr de Lege, ceva.
Multumesc pentru ajutor
Răspuns la discuția Taxa pentru fondul de mediu
Revin la intrebarea despre taxa pentru fondul de mediu. Ce se intampla daca achizitionez piesele de schimb din Germania, de exemplu?
Ce pot face daca, din cauza unor defectiuni ale computerului, am pierdut datele din REVISAL? Le pot recurera de la ITM? Sau cum trebuie sa procedez?
Va rog sa-mi spuneti daca pot depune rectificativa pentru declaratia 094 si 097 anuale. Am calculat gresit cifra de afaceri pentru anul 2013. Ce pot face in aceasta situatie?
Răspuns la discuția Taxa pentru fondul de mediu
Buna ziua,
Multumesc pentru raspuns. Deocamdata tot ceea ce folosim achizitionam de pe piata autohtona.
Va rog sa-mi spuneti cine anume trebuie sa calculeze si sa plateasca taxa pentru fondul de mediu.Concret, firma pe care o detin are ca domeniu de activitate reparatii de echipamente Horeca. Orice interventie se efectueaza in spatiul de lucru al clientului. Am eu vreo obligatie in acest caz?
Răspuns la discuția Achizitie auto pe firma
Multumesc pentru raspuns.
Buna seara,
As dori sa achizitionez pe firma (SRL)un autoturism SH de la o persoana fizica.Pot inregistra in contabilitate aceasta achizitie doar in baza contractului de vanzare-cumparare?Si mai am o intrebare: daca masina are pretul de 5000 euro(echivalent in ron)pot s-o platesc in numerar fara a avea probleme cu registrul de casa?
Multumesc pentru raspunsul prompt.In cazul in care inchei activitatea pana pe 25 februarie, 101 trebuie depusa pe 25 ianuarie.Mai depun si 100?Mentionez ca nu am de platit impozit pe profit.