avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate ciprinel

Activitate ciprinel

Bună ziua. Tatăl meu are casa în care locuiește moștenire de la părinții lui. El mai are 2 copii adulți din doua căsătorii. El poate sa vândă casa unui copil cu acordul sau fără acordul celorlalti copii moștenitori
Buna ziua. am iesit la pensie la limita de varsta dintr-o institutie publica de stat cu functie contractuala. am dreptul sa mai lucrez in continuare si ce perioada?va multumesc
buna ziua. mama mea este divortata legal (nu a mai fost recasatorita niciodata si este in viata) si poarta numele avut inainte de casatorie. eu sant unicul fiu casatorit si un copil si port numele tatalui pana in prezent si n-as vrea sa -i mai port numele sa trec impreuna cu familia mea pe numele mamei daca se poate legal. mentionez ca tatal s-a recasatorit si are alta familie .va multumesc
Răspuns la discuția pensionare grupa 1 si 2
era vorba de 7 luni de la cei 10 ani gr.1 si 3 luni de la cei 10 ani gr.2
Răspuns la discuția pensionare grupa 1 si 2
V-as mai ruga ceva ; diferentele de luni de la grupa 1 si 2 intra intr-un alt calcul al punctului de pensie? Multumesc
Buna ziua.data nasterii:03.05.1958
. Am lucrat la uzina tractorul in perioada 15.09.1975----02.11.1978 si din 27.03.1980------29.05.1986 in grupa 2 de munca 100%(exista adeverinta scoasa de la arhiva)dupa care la SC. Laminorul sa. in perioada 06.11.1986-------10.06.1997 in grupa 1 de munca 100% si de la 06.03.2000------01.04.2001 in grupa 2 de munca 100%. Mentionez ca grupa 1 si 2 de la SC. Laminorul sant trecute in C.M.Va rog sa-mi spuneti daca mai este necesara adeverinta de la arhiva pentru laminorul si data pensionarii. Stagiul de cotizare fiind de 36 ani 1 luna cu tot cu somaj fara armata . Ce se ia in calcul la vechime dintre armata ,somaj,si medical? VA MULTUMESC
Discuție Sporuri
Buna ziua .Sant angajat in sistemul bugetar adica in primarie de oras in functie de cond. auto pe perioada nedeterminata functia transport persoane si transport valori.Rugamintea e sa-mi spuneti daca beneficiez de vreun spor in afara de cel de vechime care este inclus in salar .Va multumesc
Sant nascut la 31 mai 1958. Am lucrat 10 ani si 9 luni in grupa 1, si 9 ani si 3luni grupa 2; mentionez ca am ani vechime in campul muncii 34 ani Va rog cand pot iesi la pensie
Buna seara.Bunicii mei cand au fost in viata au facut act de vanz.-cump.pe casa a doi copii din cei patru .intrebarea mea este daca unul din acei 2 frati cu acte ar dona partea celuilalt frate,aceasta donatie ar putea fi contestata de catre ceilalti 2 frati fara acte.SAU:la partea unuia din acei 2 frati( cu acte)mentionez ca unul are un copil iar celalalt nu are (necasatorit), pot veni ceilalti 2 frati la mostenire?Multumesc
Răspuns la discuția mostenire
Astept un raspuns mai clar .Va multumesc.Cu respect